Enviar a United Kingdom , USD
Revisión positiva superior para %s en Banggood, Compre el mejor %s con el precio más bajo en Banggood. Explore la reseña positiva más útil para %s antes de comprar., juguetes rc, deportes divertidos, moda, electrónica popular
Ayberk 03/01/2021
Vitesli bisikletime göre yaptım 2 adet 12 volt 24 ah jel akü yü seri bağlayarak 24 volt yaptım 50 km yakın yol yapıyorum biraz ağır oldu ama çok işe yarıyor orta göbek Freewheel adaptörü gönderiyorlar ama ben biraz daha uzunu tornada yaptırdım vitesli biseklete yaparsanız çok uğraştırıyor Freewheel adaptörü her bisiklet dişlisine uymuyor zinciri aldığım gün koptu Türkiyeden aldım Benim gibi pedal çevirmeden direk vitesli bisikletenize uygularsanız montajı çok kolay ama vitesli kullanacaksanız yapımı var internette Sonuçta güzel bir ürün Alırsanız vergiler dahil alın 15 günde elinize geçer
13
Comentarios (25)
Enviar
  • BG334518222 bu konu ile ilgili konuşmamız mümkün müdür.

    Reponder 06/01/2021
  • BG131132255 Çok güzel olmuş. YouTube videosu filan olsa güzel olurdu.

    Reponder 09/02/2021
  • vscşıb Usta süpersin.

    Reponder 10/03/2021
  • BG521554012 moturu nasıl getirdiniz gümrükte problem olmuyormu

    Reponder 25/04/2021
  • Ayberk Sorun olmuyor gümrük vergisi dahul alın 10 günde elinizde güvenilir site burası

    Reponder 16/06/2021
  • Ayberk @vscşıb saol uğraştırıcı

    Reponder 16/06/2021
  • Ayberk @BG334518222 youtubede elektrikli bisiklet yapımı anlatımı var ama bana sorarsan hazır al daha iyi elektroniktende anlaman lazım biraz 2 adet jel akü koydum 44 amper 15 kilo agırlığı bisiklete ekyük biraz el becerin biraz elektrik elektronikten anlaman lazım

    Reponder 16/06/2021
  • Ayberk youtube elektrikli bisiklet yapımı çok

    Reponder 16/06/2021
  • Ayberk @BG334518222 Bende internetten ögrendim çok konu var şimdi dahada ilerlettim onuda internette gördüm 16lı dişlıyi ortasini eyeleyerek karşi tarafına argon kaynak yaparak hem çok vitesli hemde motorlu bir yıldır kullaniyorum mehmet ofisal youtubede var onu takip et elektrikli bisiklet yapimi de ayni zamanda burdada youtubede yapilisı var özelliklerinden bakabilirsin.

    Reponder 28/06/2021
  • Ayberk @BG131132255 elektrikli bisiklet yapımi çok var burda bile video yüklemişler dikkat et özelliklerinden videosu var

    Reponder 28/06/2021
  • Ayberk @BG131132255 ürün detaylarına bak yapımi videolu var

    Reponder 28/06/2021
  • BG110151533 If I buy this I don’t have battery

    Reponder 07/07/2021
  • BG312837039 hala kullanıyor musunuz? jel aküler bu motorlara uymaz diye bir yazı okumuştum. doğru mudur?

    Reponder 07/08/2022
  • BG312837039 jel akü uygun mu bu motorlar için hala kullanıyor musun bir sorun var mı? ben kuru akü uygun olur diye biliyorum, cevabınıza göre alacağım jel aküyü., teşekkür ederim

    Reponder 07/08/2022
  • BG312837039 @Ayberk merhaba ben de 12v 24 amper akü kullanmak istedim ancak motor kontrol beyni yandı. üzerinde de 21+-1 amper yazıyor. siz ekstra birşey mi yaptınız da çalıştırıyorsunuz. sizden görerek aldım yardımcı olur musunuz lütfen?

    Reponder 25/08/2022
  • BG312837039 2 adet 12 volt 24amperlik jel akü ile denedim motor sürücüsü şase yaptı. sanırım beyin yandı. siz nasıl çalıştırdınız? beyinin üzerinde de 21 amper diye bir yazı var. maksimum 21 amper mi olması gerekiyor akünün

    Reponder 27/08/2022
  • Başar1964 Hala kullanıyorum ama motoru diğer tarafa yaptım dişli 14lü dişli taktım geliştirdim. vitesli hemde motorla 50.60 km gidiyorum.

    Reponder 23/09/2022
  • Başar1964 @BG110151533 jel battery 2×24 amper.

    Reponder 23/09/2022
  • Başar1964 Bende iki kere yaktım beyni ama sonradan ögrendim kalkarken pedal yardımıyla kalk motoru fren koluna bağla frene basınca motor dursun yoksa göbeği sıyırırsın merdiven yada üstünde değilken gaz kolunu yokuş çıkarmak için kulanma muhakkak tekerlekler dönsün.

    Reponder 23/09/2022
  • Başar1964 @BG110151533 jel battery 2x24 amper

    Reponder 23/09/2022
  • Başar1964 @BG312837039 kuru akü olmaz jel aküler dip akülerdir sonuna kadar kullanırsın kusura bakma cevap için ama nerden nereye yazilacagini anca çözüyorum

    Reponder 23/09/2022
  • Başar1964 Boştayken gazkolunu yada yokus merdiven gaz koluyla cikarma muhakkak pedal cevirerek yap aküýü 2 adet 12 volt seri bağla 24 volt olsun nekadar yüksek amperli alırsa okadar yol alırsın amperi yüksek alıncada biraz yük biniyor bisiklete jel akü al muhakkak digerler olmaz kuru akü ile jel akü diye google yaz farkı görürsün kuru akü ömrü kısa olur motara muhakkak fren bağlantılarını yap frene basınca motor dursun ben 4 en az yaktım ama artik içinde mosfet tanıyor birtane onuda alıp degıstiriyorum.muhakkak kalkarken veua yokuşta motoru zorlama pedal yardımı yap beyne aşıri yük gidiyor yokusta.

    Reponder 23/09/2022
  • Başar1964 @BG131132255 youtubide çok var elektrikli bisiklet yapımi diye hatta burda bile videolu anlatım var bütün videolari izle kendini ilerletiyorsun ben 57 yaşında yuzde 84 engelli olarak yapıyorsam el becerin biraz var zaten yaparsın ama araştır youtubede hepsi var mehmet offical diye youtubide bu işleri yapan çok elektrik bisiklet nasıl yapılır diye yaz çok bulursun ama zaman lazım çalışırken olmuyor emekli olunca vakit buluyorsun.

    Reponder 23/09/2022
  • BG181493481 50 mil 80km/s, bana 24 voltluk bir motor için çok fazla gibi görünüyor.

    Reponder 12/11/2022
  • BG181493481 50 mil 80km/s, bana 24 voltluk bir motor için çok fazla gibi görünüyor.

    Reponder 12/11/2022
Encuesta de satisfacción

Descargar la APP y obtener extra cupón de 10%dto